Säännöt ja Ohjeet


  1. Kirpputori karamelli on tarkoitettu vain yksityisten henkilöiden myyntipaikaksi. Myytävien tuotteiden tulee olla puhtaita ja siistejä. Sen kuntoisia joita sinäkin vielä ostaisit, jos löytäisit kirpputorilta.  Kaikkien tavaroiden on mahduttava vuokraamallesi pöydälle, käytäville ja lattioille ei saa jättää myytäviä tavaroita. Piraattituotteiden, aikuisviihteen, aseiden, vaarallisten aineiden, päihteiden, huonekasvien sekä elintarvikkeiden myynti on kielletty. Mikäli myyjä tuo edellä mainittuja kiellettyjä tuotteita myyntiin ja aiheuttaa niillä henkilö- tai esinevahinkoa, on hän korvausvelvollinen haitasta. Yritys pidättää oikeuden poistaa myyntikelvottomat tuotteet myynnistä.
  2. Parhaimman myynnin saavutat, kun et tuo pöydälle kerralla liikaa tavaraa ja pidät pöytäsi siistinä. Pöytää siivotessasi/tyhjentäessä, katso ettei joukossa ole toisten omaisuutta, jos on tuo ne kassalle tai vie ”löytö koriin” Jätä kirpputorin henkarit myyntipöytään.
  3. Myyntipaikka maksetaan viimeistään tilityksen yhteydessä. Peruuttamattomasta myyntipaikasta perimme 10€ maksun. Peruutukset viimeistään 48h ennen myyntijakson alkamista.
  4. Hintalaput tulostetaan Kirpputori karamellissa, joko tarralapuille tai tulostuspaperille. Muuten kassajärjestelmämme ei lue viivakoodia. Kaikissa tuotteissa tulee olla viivakoodi. Vaihtaessasi tuotteen hintaa, pyydä kassalta uusi hintalappu uudella hinnalla tuotteelle.
  5. Teemme parhaamme estääksemme varkaustapaukset ja ilmoitamme kaikki varkaudet poliisille. Kirpputori karamelli ei vastaa varastetuita tai kadonneista tuotteista eikä tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun meistä riippumattoman syyn sattuessa.
  6. Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.
  7. Myyjä vakuuttaa että hänellä on omistusoikeus myytävään tavaraan. Varastetun tavaran tai toisen omaisuuden myyminen on kielletty.
  8. Myyntipöytä tulee tyhjentää vuokrasopimuksen päätyttyä. Mikäli myyjä ei tyhjennä pöytää kehotuksesta huolimatta, siirtyy tavarat Kirpputori Karamellin omistukseen yhden viikon säilytyksen jälkeen. Tyhjentämättömästä pöydästä veloitetaan 10€, joka pidätetään myyntitulosta. Myyntituottoja säilytämme 2kk ajan myyntijakson päätyttyä. Tämän jälkeen myyntituotto  siirtyy Kirpputori Karamellin omaisuuteen.
  9. Myyntitulot tilitetään myyntiraportin mukaan myyjälle myyntijakson päätyttyä. Aikaisintaan seuraavana päivänä. Myyntituottoa pääset itse seuraamaan myyntijaksosi aikana reaaliajassa netistä. Myyntiraportin saat myös paikan päällä, mutta emme anna niitä viikonloppuisin tai ruuhka-aikoina.